Duurzaam bouwen - Vind hier snel uw leverancier

Bij ons vind je een overzicht van Belgische en Nederlandse bedrijven die vooral actief zijn in de tuin en meubelen sector. Van grote multinationals tot kleine KMO's, we tonen je steeds de juiste bedrijven met de juiste oplossingen voor je noden - of je nu op zoek bent naar tuinhuizen, carports, tuinmachines, tuinaannemers, tuinmpeubelen tuinmateriaal, een pergola ... Hier zal u het zeker vinden.

 

tuingebouwen

Exclusieve eikenhouten tuingebouwen

Carports

Stalenbouw

Bijgebouwen

Moderne & Landelijke Creaties

Poolhouses

PHouten Poolhouse op Maat

Chaletbouw

Finse chaletbouw binnen uw bereik!

Cottage stijl

Beleef de cottage woonstijl

Duurzaam bouwen ? Overzicht van leveranciers

Duurzaam bouwen en wonen Intercommunale van de Ontwikkeling van de Kempen IOK.
Duurzaam bouwen en wonen. Duurzaam bouwen en wonen. Je staat voor de grootste investering van je leven: een eigen woning. Met de huidige energieprijzen komen begrippen zoals energiezuinig en duurzaam bouwen meer en meer onder de aandacht. Als bouwheer ben je niet altijd op de hoogte van wat de mogelijkheden en aandachtspunten zijn op dit vlak.

Home Eerste Hulp Bij Duurzaam Bouwen.
een kort mondeling GRATIS advies. een antwoord op concrete vragen rond duurzaam bouwen. uitleg over premies, subsidies en andere financiŽle voordelen. Om het advies zo optimaal mogelijk te laten verlopen, breng je best zoveel mogelijk info mee: bouwplannen, schetsen, foto's' enzovoort.

Duurzaam bouwen Stad Sint-Niklaas.
U bent hier: Start Wonen Bouwen Duurzaam bouwen. Begrippen uit de bouw. Duurzaam bouwen steunt op drie principes.: ga zo efficiŽnt mogelijk om met energie, water, ruimte en materialen.; gebruik zoveel mogelijk duurzame materialen en bronnen.; beperk de vraag tot het essentiŽle, tot de werkelijke behoefte.

Duurzaam bouwen Bostoen.
Ze geven niet alleen een financiŽle meerwaarde aan jouw woning, maar verzekeren ook een voorsprong op energiezuinigheid en comfort. Ook binnen 30 jaar zal de isolatieschil van deze woning nog aan de nieuwbouw standaard voldoen. Bostoen is dť referentie in energievriendelijk en passief bouwen.

Portaal van duurzaam bouwen.
Portaal van duurzaam bouwen. Publiceer een artikel. Bezoek Rotor DC. dinsdag, 10 oktober 2017. Hergebruik in de bouwsector. Ontdek het boek Bridges to Local Economies van het Europees project TURAS. donderdag, 28 september 2017. Dit is een handboek over de rol van bruggenbouwer in het proces van het bevorderen van de.

duurzaam bouwen.
Lees meer over duurzaam bouwen. Provinciaal Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen. De provincies bouwen met steun van de Vlaamse overheid aan een breed netwerk rond duurzaam bouwen waar verschillende actoren die actief zijn in de milieu, bouw en woonsector een plaats hebben.

Duurzaam bouwen Wikipedia.
Om uniformiteit en duidelijkheid rond de term duurzaam bouwen te verkrijgen zijn binnen en buiten Nederland keurmerken en certificatenen ontwikkeld, zoals BREEAM. Onder meer het Nederlandse kennisinstituut TNO verricht onderzoek naar methodes voor duurzaam bouwen. Sommige concepten voor duurzaam bouwen, beheren en renoveren betreffen niet alleen afzonderlijke gebouwen maar grotere eenheden zoals woonwijken.

Wat is duurzaam bouwen? Kennisdatabank energiezuinig bouwen.
U bent hier: Kennisdatabank Basics voor uw ontwerp Duurzaam bouwen Wat is duurzaam bouwen? Duurzaam bouwen maakt deel uit van duurzame ontwikkeling. Deze ruim aanvaarde visie op hoe we verantwoord met onze wereld kunnen omgaan stelt dat we moeten voorzien in onze huidige behoeften zonder een claim te leggen op de mogelijkheid voor de komende generaties om later hetzelfde te kunnen doen.

Duurzaam bouwen

Energiezuinigheid is ťťn van de voorwaarden voor een duurzame woning. Maar uiteraard gaat Duurzaam Bouwen veel verder dan dat. Duurzaam BouwenDuurzaam bouwen is een evenwicht vinden tussen eigen en andermans belang en dat van toekomstige generaties en de bredere leefomgeving. Ook het evenwicht tussen eigen tijdsinvestering en kost van uitbesteding is van belang. Duurzaam bouwen is meer doen met minder. Met minder ruimte, materialen, energie en water toch een hoger comfort en een beter binnenklimaat realiseren, dat is de basisidee achter een lage-energiewoning. Duurzaam bouwen is samenwerken. Duurzaam bouwen heeft pas kans op slagen als alle partners in het bouwproces Ė bouwheer/vrouw, ontwerpteam, aannemers, industrie, wetgever - hun steentje bijdragen. Duurzaam bouwen is duurzaam in alle fasen van het bouwproject: de ontwerpfase, de bouwfase, de sloopfase en ook de gebruiksfase. Door een goed ontwerp spaar je kosten en energie (oriŽntatie, zonering, buffering, compartimentering Ö).

BEN bouwen

BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Bouwplannen? Bouw nu al BEN! BEN-bouwen is vandaag al de slimste keuze! Want de extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf terug door een lage energiefactuur. Wie voorloopt op de standaard, wordt extra beloond. Voor BEN-woningen bestaan stevige premies, een korting op de onroerende voorheffing en bij sommige banken een extra voordelig BEN-krediet.

Villabouw

Kiezen voor duurzaam wonen en bouwen betekent zoveel mogelijk rekening houden met mens en milieu. Wie duurzaam bouwt, streeft naar een zuinig energie- en watergebruik. Duurzaam bouwen is ook rekening houden met de toegankelijkheid van de woning en de aanpasbaarheid ervan in de tijd.

Modern huis bouwen

De moderne woning staat voor strak en minimalistisch. Dit wil zeggen dat er weinig kleuren en decoratieve elementen te vinden zijn in een woning als deze. Aan de buitenzijde zie je vaak rechte muren en hoeken met industriŽle elementen zoals beton en platen. Binnen wordt de lijn doorgetrokken in wanden, vormgeving, interieur en meubilair. Het huiselijke en gezellige karakter van het huis is echter niet onbelangrijk. Daarom komt een moderne woning met rieten kap steeds vaker voor.

 

Veranda bouwen

 

Skeletbouw

Een exclusieve (Hout) Skeletbouw realiseren? Kies dan voor de exclusiviteit en duurzaamheid van La Casa.

Tuinmeubelen

Wil je tuinmeubelen kopen? De beste en mooiste tuinmeubelen bestel je voordelig en eenvoudig online

View

Picknciktafel

Picknicktafel? We bieden tuinmeubilair aan voor particulieren, bedrijven en scholen

View

Robotmaaier specialist

Robotmaaier pro is expert in grasrobots: ? Husqvarna Automower ? hersteldienst ? toonzaal. Bestel uw robotmaaier, wij installeren hem!

View

Houten speelgoed

Bekijk onze collectie houten speelgoed. Van houten poppenhuis, houten poppenwagen en houten keukentje tot houten treinen en houten loopfietsen ..

View

Lit Enfant

Lit enfant, ici le plus grand choix de lits enfant vhez lit-enfant.be.

View

Lits Enfant

Acheter un lit d'enfant intťressant en ligne. Lits d'enfant pour filles et garÁons, lits, literies, matelas

View

Bierzeltgarnitur

picknickbnkeS ist Ihr Fachcentrum fŁr Werkstatt, Haus und Garten. In unserem Bereich GartenmŲbel finden Sie Bierzeltgarnituren sowie eine Vielzahl weiterer..

View

Wilt u hier vermeld worden?

Voor meer informatie stuur ons een mail: info@seobureau.be