Tuinhuis op maatgezocht? Vind hier snel uw leverancier

Bij ons vind je een overzicht van Belgische en Nederlandse bedrijven die vooral actief zijn in de tuin en meubelen sector. Van grote multinationals tot kleine KMO's, we tonen je steeds de juiste bedrijven met de juiste oplossingen voor je noden - of je nu op zoek bent naar tuinhuizen, carports, tuinmachines, tuinaannemers, tuinmpeubelen tuinmateriaal, een pergola ... Hier zal u het zeker vinden.

 

tuingebouwen

Exclusieve eikenhouten tuingebouwen

Carports

Stalenbouw

Bijgebouwen

Moderne & Landelijke Creaties

Poolhouses

PHouten Poolhouse op Maat

Chaletbouw

Finse chaletbouw binnen uw bereik!

Cottage stijl

Beleef de cottage woonstijl

Tuinhuis op maat overzicht van leveranciers

tuinhuis op maat - Een metalen of houten tuinhuis?
Kijk ook eens bij onze accessoires voor bijvoorbeeld tuinhuis funderingen, tuinhuisverlichting, tuinhuis hangsloten of tuinhuisrekjes voor jouw houten of metalen tuinhuis. Voor vragen staat onze klantenservice graag voor je klaar op werkdagen van 9.00 tot 21.00. Waarom jouw tuinhuisje kopen bij koop-een-tuinhuisje.nl?

Tuinhuisjes op maat West-Vlaanderen Daniel Decadt Houten Constructies Houthandel Proven.
Dit heeft het grote voordeel dat de tuinhuizen in alle afmetingen verkrijgbaar zijn en volledig op maat gemaakt worden en dit tegen standaardprijs. In onderstaand filmpje krijg je een impressie van onze werkwijze. Klik op het filmpje om te vergroten. Tuinhuis met Zadeldak Tuinhuis met Plat Dak Tuinhuis modern Cottage / Heritage Keuze houtsoort Promo Tuinhuis Lucas Promo Tuinhuis Lucas Promo Tuinhuis Lucas Promo Tuinhuis Lucas. Bij het merk Grandcasa kunt u steeds terecht voor tuinhuisjes op maat gemaakt. Dit is precies het sterk punt van Grandcasa. Een tuinhuis op maat is veelal de ultieme droom van heel wat tuinliefhebbers. Tuinhuizen op maat zijn niet zomaar overal te vinden. Bij Grandcasa vindt u steeds uw gading op voorwaarde dat uw concept technisch haalbaar is. Wij zorgen dan voor de verdere uitwerking van uw tuinhuis op maat. U zult bijvoorbeeld een driedimensionale tekening krijgen van uw constructie , alsmede een gedetailleerde lijst met al de onderdelen van uw tuinberging op maat. Een tuinhuis op maat is dus geen onbereikbare droom meer, maar is perfect te concretiseren. Op deze manier personaliseert u uw tuin en creëert u dus een eigenste belevingsruimte. Daar gaat het immers momenteel om : eigenheid, authenticiteit en individualiteit. Dit alles wordt vertaald door onze tuinhuizen op maat.

Tuinhuizen Yvan Christiaens fabrikant compleet gamma tuinhuizen, carports en poolhouses.
Yvan Christiaens, al 30 jaar tuinhuizenfabrikant ontwerpt, maakt en plaatst tuinhuizen, poolhouses, chalets, garages, blokhutten, carports, paardenstallen en hondenhokken aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij ons ultramoderne machinepark kan uw standaard droomtuinhuis reeds 4 à 6 werkweken na de bestelling worden geleverd! Een pasklaar bouwpakket of een tuinhuis op maat?

Woodstar: luxe houten tuinhuizen, carports poolhouses.
Van modern tuinhuis tot klassiek tuinhuis: bij Woodstar heeft u keuze uit verschillende stijlen, ecologische houtsoorten en afwerkmogelijkheden. Relax in stijl met een poolhouse vlakbij uw zwembad. Deze robuuste, houten constructie met opslagruimte is meteen ook een exclusief loungeplekje in uw tuin. Dompel uw tuin onder in een instant countrysfeer. Het authentieke vakmanschap van onze Engelse schuurtjes is ongeëvenaard. Woodstar staat bekend om zijn doordachte maatwerkcreaties: van garage en carport tot tuinhuis op maat.

Tuinhuis op maat
m de wensen van de hedendaagse klanten nog beter te kunnen invullen leveren wij u tuinhuizen op maat. Een tuinhuis op maat gemaakt is niet enkel een tuinhuis dat op bepaalde afmetingen wordt gemaakt, maar is een tuinhuis dat beantwoordt aan al uw persoonlijke wensen. Zo kan u zelf een tuinhuis ontwerpen, en maken wij voor u een tuinberging op... U kiest waar de deur komt, welke dakbedekking u wenst, of u een stapelplaats naast uw tuinhuis wil of eerder een luifel voor uw tuinhuis.. . U beslist zelf! Tuinhuis ontwerpen zijn meestal niet zo moeilijk om te tekenen. Een gewone schets kan voor ons al voldoende zijn om, in overleg met u, voor u uw droom te verwezenlijken. Kom eens langs met uw schets in één van onze filialen, wij tekenen vrijblijvend een technisch grondplan voor u.

Tuinhuis op maat
Woodproject is specialist in houten bijgebouwen en tuinconstructies, met kantoor, atelier en showroom in Wervik. Terrassen, tuinafsluitingen en bijgebouwen altijd op maat, in kwalitatief hout en afgewerkt volgens uw persoonlijke wensen. Van ontwerp naar de voorbereidende werken, het aanleggen van nutsvoorzieningen en afwerking van ramen en deuren: Woodproject zorgt ervoor. Zowel voor kleine projecten zoals een eenvoudige tuinberging of een handige carport, als voor luxueuze poolhouses of buitenhuisjes zijn wij uw aanspreekpunt. We bieden verschillende stijlen aan in de houtsoort van uw keuze. Van strak modern tot romantische cottage, bekijk zeker eens onze realisaties. Wilt u uw woning en tuin een meerwaarde geven door een houten buitengebouw bij te plaatsen? Contacteer ons dan voor meer info of een vrijblijvende offerte. En kom gerust eens langs in onze showroom:

Een tuinhuis op maat
De tijd van het klassieke tuinhuis met een zadeldakje dat slechts in enkele afmetingen en slechts in drie kleuren verkrijgbaar is, is al lang voorbij. Vandaag de dag wil iedereen een uniek tuinhuis of poolhouse in zijn tuin hebben. Dit kan!! Onze showroom met tuinhuizen wordt momenteel vernieuwd, om u nog beter te kunnen dienen. Nieuw : Garage met sectionale poort. Eigen productie Bij DANIEL DECADT NV is de keuze aan modellen zeer uitgebreid, tevens kan je elk model verder personaliseren. Andere deuren, andere ramen, andere indeling,... Houtsoort De houtsoort is ook vrij te kiezen. Geïmpregneerde den, Russische Lariks, Padoek, Ceder, Eik, Afromosia,Thermowood,Afzelia, ...

Veranda bestellen

Tuinhuis op maat

Wij houden van kwaliteit en mooie opbergplaatsen in de tuin. Aangezien we gespecialiseerd zijn in maatwerk.

Houten Tuinmeubelen

Wil je tuinmeubelen kopen? De beste en mooiste tuinmeubelen bestel je voordelig en eenvoudig online

View

Tuinbank

Tuinbank gezocht? We bieden houten banken aan voor particulieren, bedrijven en scholen

View

Robotmaaier bestellen

Robotmaaier pro is expert in grasrobots: ? Husqvarna Automower ? hersteldienst ? toonzaal. Bestel uw robotmaaier, wij installeren hem!

View

Houten speelgoed

Bekijk onze collectie houten speelgoed. Van houten poppenhuis, houten poppenwagen en houten keukentje tot houten treinen en houten loopfietsen ..

View

Lit Enfant

Lit enfant, ici le plus grand choix de lits enfant vhez lit-enfant.be.

View

Lits Enfant

Acheter un lit d'enfant intéressant en ligne. Lits d'enfant pour filles et garçons, lits, literies, matelas

View

Bierzeltgarnitur

picknickbnkeS ist Ihr Fachcentrum für Werkstatt, Haus und Garten. In unserem Bereich Gartenmöbel finden Sie Bierzeltgarnituren sowie eine Vielzahl weiterer..

View

Wilt u hier vermeld worden?

Voor meer informatie stuur ons een mail: info@seobureau.be